Autoverhuur Sixt

Autoverhuur Sixt

Sixt is een Duits autoverhuurbedrijf. Het bedrijf werd in 1912 opgericht door Martin Sixt in München. In de jaren die volgde heeft het bedrijf zich sterk uitgebreid en is ondertussen actief in meer dan 100 landen. In 1998 opende het bedrijf zijn eerste vestiging in Nederland en in 2004 de eerste in België. Het bedrijf wordt ondertussen bestuurd door de derde generatie van de familie Sixt.

Bestemmingen Sixt huurauto’s

Nadat Sixt werd opgericht in 1912 groeide het bedrijf snel. Sixt huurauto’s zijn ondertussen in meer dan 100 landen te huur over meer dan 3500 vestigingen. De Sixt huurauto vestigingen zijn voornamelijk strategisch geplaatst op vliegvelden en stadscentra. Deze vestigingen bevinden zich over de gehele wereld.

Huur Sixt via CheapCars.nl

Sixt huurauto’s zijn eenvoudig en snel te huren via CheapCars.nl. Via de website kan jij eenvoudig jouw voorkeuren aangeven zodat jij makkelijk en snel jouw gewenste huurauto kunt boeken. Of je nu een voorkeur hebt voor een cabrio of liever met een busje door jouw vakantieland rijdt. Via CheapCars.nl boek je jouw Sixt huurauto eenvoudig en snel.

**

Waarom Sixt

**

  • Wereldwijd één van de grootste autoverhuurders
  • Ruim 100 vestigingen over de gehele wereld* Meer dan 3500 autohuurlocaties
  • Ophalen op het vliegveld
  • Ophalen met volle tank, inleveren met volle tank* Kosteloos uw boeking annuleren* Kosteloos uw boeking wijzigen
  • Kosteloos onbeperkt aantal kilometers

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Beste deals voor autohuur wereldwijd!

Wist je dat het vooraf reserveren van een huurauto je veel geld kan besparen? Wanneer je vooraf een huurauto boekt, zijn de beste tarieven nog beschikbaar en huur je dus zeer voordelig jouw huurauto. CheapCars.nl vergelijkt voor jou meer dan 800 car aanbieders wereldwijd en maakt het voor jou heel eenvoudig jouw ideale huurauto te kiezen. Selecteer jouw afhaallocatie en inleverlocatie (deze hoeven niet overeen te komen), de gewenste huurperiode en kies dan uit alle huurauto’s die hierop aansluiten. Bij CheapCars.nl zijn alle type auto’s te vinden; van stoere four wheel drive tot een zomerse cabriolet. Kortom: boek nu je huurauto op CheapCars.nl!