Autoverhuur Avis

Autoverhuur Avis

Avis is een internationaal autoverhuurbedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht in New Jersey. In de jaren die volgde vestigde Avis zich op steeds meer locaties in de VS. In 1956 werd de stap naar het buitenland gemaakt en vestigde het bedrijf zich in Mexico, Canada en Europa zodat ook hier een Avis huurauto te boeken was. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste autoverhuurbedrijven en heeft het ruim 5000 vestitingen wereldwijd. Avis huurauto’s bij deze vestigingen zijn via CheapCars.nl makkelijk te boeken.

Bestemmingen Avis huurauto’s

Nadat Avis zich in 1956 in het buitenland vestigde is het hard gegaan met aantal vestigen van het bedrijf. De Avis huurauto’s zijn tegenwoordig verkrijgbaar in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en in Afrika. Met ruim 5000 kantoren wereldwijd boek je een huurauto Avis eenvoudig en snel voor jouw vakantiebestemming. De meeste vestigingen bevinden zich op vliegvelden of in grote steden, zodat jij wanneer je het vliegtuig uitstapt direct op pad kan met jouw Avis huurauto.

Huur Avis via CheapCars.nl

Avis huurauto’s zijn eenvoudig en snel te huren via CheapCars.nl. Via de website kan jij eenvoudig jouw voorkeuren aangeven zodat jij makkelijk en snel jouw gewenste huurauto kunt boeken. Of je nu een voorkeur hebt voor een cabrio of liever met een busje door jouw vakantieland rijdt. Via CheapCars.nl boek je jouw Avis huurauto eenvoudig en snel.

Waarom Avis

  • Wereldwijd één van de grootste autoverhuurders
  • Vestigingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Afrika en Europa
  • Ruim 5000 kantoren
  • Ophalen op het vliegveld
  • Ophalen met volle tank, inleveren met volle tank
  • Kosteloos uw boeking annuleren
  • Kosteloos uw boeking wijzigen
  • Kosteloos onbeperkt aantal kilometers

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Beste deals voor autohuur wereldwijd!

Wist je dat het vooraf reserveren van een huurauto je veel geld kan besparen? Wanneer je vooraf een huurauto boekt, zijn de beste tarieven nog beschikbaar en huur je dus zeer voordelig jouw huurauto. CheapCars.nl vergelijkt voor jou meer dan 800 car aanbieders wereldwijd en maakt het voor jou heel eenvoudig jouw ideale huurauto te kiezen. Selecteer jouw afhaallocatie en inleverlocatie (deze hoeven niet overeen te komen), de gewenste huurperiode en kies dan uit alle huurauto’s die hierop aansluiten. Bij CheapCars.nl zijn alle type auto’s te vinden; van stoere four wheel drive tot een zomerse cabriolet. Kortom: boek nu je huurauto op CheapCars.nl!