Auto huren Sardinië

Auto huren Sardinie

Autoverhuur Sardinië

Haal zo veel als mogelijk uit uw vakantie naar Sardinië, vlieg naar Sardinië en ga de 24.000m² van het eiland verkennen met een huurauto. Zoek naar auto huren Sardinië airport voor autoverhuur op een van de 3 internationale airports van Sardinië. Reserveer je huurauto vooraf online voor de laagste prijs en stap meteen na het landen in je auto.

Voor goedkope vliegtickets naar Sardinië ga je naar cheaptickets.nl en krijg de beste deals van alle airlines.

Ontdek het eiland Sardinië in eigen tempo!

Sardinië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en was al in het steentijdperk bewoond. De aanwezigheid van mensen in die tijd zie je het beste bij de voor die tijd typische bouwwerken die Nuraghi worden genoemd. Over het hele eiland verspreid vind je 7000 van deze natuurstenen complexen, de bekendste is Su Nuraxi di Barumini die ook op de UNESCO werelderfgoed lijst staat. Door de tijden heen hebben verschillende groepen het voor het zeggen gehad en je kan op het eiland de overblijfselen van verschillende tijdperken terugvinden. Reis met een auto langs alle historische plekken en leer Sardinië echt kennen.

Auto huren Sardinië Airport - Bosa

Vlieg bijvoorbeeld van Amsterdam naar Sardinië en haal je auto op bij de autoverhuur Cagliari-Elmas airport. Vanuit het zuidelijk gelegen vliegveld kan je beginnen aan je roadtrip om het eiland te verkennen. Stap in Cagliari in je huurauto en rijd richting de westkust van Sardinië. De eerste stop is halverwege de route in Oristano. Oristano is een van de historische steden van het eiland waar je veel voorchristelijke overblijfselen kan vinden van de Feniciërs en bouwwerken die nog stammen uit de middeleeuwen. De volgende halte op de route is Bosa. De stad is gebouwd rondom het kasteel van de Malaspina in de twaalfde eeuw. De stad heeft een prachtig centrum waar je kan rondlopen langs de winkels, restaurants en cafés. De stad ligt aan de monding van de Temo en heeft hierdoor een prachtig groot zandstrand. Vanaf het strand heb je een goed zicht op de stad en het kasteel en een verdedigingstoren die ooit gebouwd is tijdens de Spaanse bezetting van Sardinië.

Auto huren Bosa - Alghero

Stap in je huurauto en verlaat Bosa op weg naar Alghero. De rit gaat door het ruige heuvellandschap en laat je direct langs de kust. Alghero is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Rondstruinen door het centrum is fantastisch en je kan overal weer prachtige Catalaanse “paleizen” tegenkomen. De bekende bezienswaardigheden zijn de oude stadsmuren, torens, stadpoorten, de kerk van San Michele, Villa Las Tronas het vroegere vakantieverblijf van het Italiaanse koningshuis en dan is er net buiten de stad nog de Nuraghe overblijfselen van een paleis en toren uit de bronstijd. Veel mensen gebruiken Alghero ook als uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de Druipsteengrotten van Neptunus.

Auto huren Alghero - Cala Gonone

Volgens sommige vind je de mooiste stranden van Europa op Sardinië en dan vooral rondom Cala Gonone, daarom is een bezoek aan dit dorp een must wanneer je een autorondreis door Sardinië maakt. Het voordeel bij autoverhuur op Sardinië is dat jezelf op zoek kan naar de mooiste stranden rondom Cala Gonone. Er zijn in het dorp veel overnachtingsmogelijkheden, van Bed & Breakfasts tot vakantie villa’s en er is zijn genoeg plaatsen om wat te drinken of een hapje te eten. Vanuit Cala Gonone kan je ook een bezoek brengen aan het nationaal park Gennargentu. In het park vind je de hoogste berg van het eiland die ondanks het warme klimaat in de winter zelfs besneeuwd is.

Auto huren op vliegveld: Sardinië

Veel mensen vliegen naar Sardinië om daarna een auto te huren op een van de verschillende vliegvelden. Binnen een half uur nadat je je koffer hebt gehaald zit je al in de huurauto als je deze vooraf boekt. Het is dan ook echt een aanrader om dit van te voren online te regelen via cheaptickets.nl. Kijk voor autoverhuur Cagliari-Elma Airport, autoverhuur Alghero Airport of autoverhuur Olbia - Costa Smeralda Airport. Je kan kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, waaronder de creditcard. Betalen met een creditcard doe je bij CheapCars.nl zonder de extra kosten die er normaal gesproken bovenop komen! Vergeet niet om bij het ophalen van je huurauto je rijbewijs en de creditcard van de hoofdboeker mee te nemen.

Lijkt deze fly-drive Sardinië wat voor jou? Een auto huren in Sardinië via CheapCars.nl is dan echt iets voor jou!

Een auto in Sardinië huur je bij Avis, Budget, Dollar, Europcar, Firefly of Sixt.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice