Auto huren Milaan

Auto huren Milaan

Autoverhuur Milaan

Milaan, beroemd als modestad en de stad biedt dan ook alles wat een shopahollic zich kan wensen. Je kunt je hart ophalen in de fashion wijk Quadrilatero della Moda. Winkelen in exclusieve boetiekjes doe je in de Via Monte Napoleone en de Galleria Vittorio Emanuele II. Voor een bezoek aan een ander luxe warenhuis ga je naar de Milanese vestiging van LaFayette.

Vlieg je naar Milaan dan land je op één van de drie luchthavens van de stad. Malpensa airport of Linate Airport liggen dicht bij het centrum, Orio al Seria is een stuk buiten de stad, maar veel goedkoper om naar toe te vliegen. Maak gebruik van het gemak om je auto na het landen meteen op te halen en geniet van een fantastische autorondreis door Noord-Italië. Kijk voor auto verhuur Orio al Seria airport, autoverhuur Linate airport of autoverhuur Maplensa airport en reserveer je huurauto vooraf online voor de laagste prijs. Voor goedkope vliegtickets naar Milaan ga je naar CheapTickets.nl en krijg de beste deals van alle Airlines.

Ontdek Noord-Italië met een autorondreis!

Het Noorden van Italië is een door veel mensen nog niet bezochte streek, dat is jammer want het heeft veel te bieden voor toeristen. Om zoveel mogelijk van de regio te zien heb je een huurauto nodig. Kijk voor autoverhuur Milaan op CheapCars.nl.

Auto huren Milaan Airport – Turijn

Vlieg vanaf Brussel in anderhalf uur naar Milaan, haal je koffer op en haal bij autoverhuur Milaan airport je auto op. Bezoek de binnenstad die volgens sommige mensen niet-Italiaans aan doet, geef de stad echter een kans en laat je niet afschrikken door de hoge kantoorpanden en de zakenmensen die rondlopen. Milaan is economisch gezien de belangrijkste stad van Italië en er is daarom ook veel moderne architectuur en design te vinden. De stad is veelzijdig, er is veel op het gebied van kunst, cultuur en fashion en er wordt veel aandacht besteed aan eten, drinken en uitgaan. Breng een bezoek aan het Piazza del Duomo, vanuit hier kan je het centrum goed verkennen en het is ook het plein waar de vele gezichten van Milaan bij elkaar komen. Net als wat er over de stad wordt gezegd, wordt er ook over de inwoners gesproken. Ze zouden onvriendelijk zijn en compleet gefocust op werken. Breng je echter een bezoek aan een bar tijdens apperitivo tijd, dan merkt al gauw dat de Milanezen eigenlijk gewoon alleen maar plezier willen maken. Na een bezoek aan de stad zal je mening over Milaan en zijn inwoners snel bijgedraaid zijn.Ook je hotel boek je snel bij CheapTickets.nl.

Auto huren Turijn – Genua

Stap in je huurauto en verken de regio, stop aan het Lago Maggiore of vervolg de Noord-Italiaanse autorondreis naar Turijn. Hier bezoek je het Koninklijke Palazzo Madama, het Palazzo Reale en het Valentinopark. De stad wordt omringd door bergen wat een erg rustgevend gevoel geeft, en in de stad steekt het Turijnse bouwwerk de Mole Antonelliana met zijn 170 meter overal bovenuit. Breng een bezoek Genua een havenstad waar je alles kan vinden wat vakantie leuk maakt. Genua staat vol met paleizen, de meest bekende is Palazzo Bianco en in de wijk Via Garibaldi vind je er maar liefst 16! Verder is het bezoeken van de jachthaven de moeite waard. De Kathedraal van San Lorenzo, Piazza de Ferrari en de kerk Dan Donato worden ook veel bezocht door toeristen. Het uitzicht vanaf de haven op de stad is adembenemend en de levendigheid hier laat de bruisende kant van de stad goed zien.

Auto huren op vliegveld: Milaan

Veel mensen vliegen naar Milaan in verband met zaken, maar het is absoluut ook een prima start van een autorondreis door Noord-Italië. Vlieg naar Milaan en verken met een huurauto de regio. Regel vooraf online je autoverhuur op Milaan airport voor de beste deals. Kijk voor autoverhuur Milaan op CheapCars.nl. Het is bij ons ook geen probleem om je auto een andere stad in te leveren en vanaf daar terug te vliegen. Wanneer je online boekt kan je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, waaronder de creditcard, zonder extra kosten! Vergeet niet om bij het ophalen van je huurauto je rijbewijs en de creditcard van de hoofdboeker mee te nemen.

Lijkt deze fly-drive Milaan wat voor jou? Een auto huren in Milaan via CheapCars.nl is dan echt iets voor jou!

Een huurauto in Milaan huur je bij Avis, Budget, Europcar of Sixt.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice