Auto huren Bologna

Auto huren Bologna

Voor een geweldige vakantie in Bologna maak je gebruik van autoverhuur Bologna via CheapCars.nl. Bologna is een prachtige stad, gelegen in een nog mooiere omgeving. Huur nu een huurauto in Bologna en verken deze prachtige omgeving. De centrale ligging van de stad zorgt ervoor dat er volop te doen en te zien is in de regio waardoor jij je niet hoeft te vervelen tijdens jouw vakantie in Bologna.

Ontdek Bologna en de regio in eigen tempo!

De stad, wereldberoemd om haar Italiaanse pasta’s, beschikt over een prachtig historisch centrum waar zich onder andere het Piazza Nettuno, het Piazza Maggiore en ’s werelds oudste universiteit bevinden. Naast dit prachtige centrum bevindt de stad zich ook op een belangrijk knooppunt van verschillende snelwegen. Hierdoor ben je met autoverhuur Bologna makkelijk en snel in omliggende steden als Venetië, Verona, Milaan, Florence of rij je naar de bruisende kustplaats Rimini. Een vakantie in Bologna is dus een uitstekende uitvalsbasis om al deze hoogtepunten in deze prachtige regio in één vakantie te verkennen.

Auto huren Bologna – Parma

Je auto huren op Bologna airport zorgt ervoor dat je na Bologna gezien te hebben door kan reizen en de mooie regio kan ontdekken. Rij vanuit Bologna door de vlakke regio naar Parma over de A1 in westelijke richting. Onderweg passeert u de stad Modena, het gemakkelijke van een autorondreis in Italië is dat je onderweg overal kan stoppen en dat is absoluut een aanrader voor deze stad. De historische stad heeft een prachtig plein met een stadhuis en veel mooie kerken en paleizen. Naast al deze historische gebouwen staat modena bekend om de productie balsamico én van supercars, zo hebben Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani en DeTomaso allen hier hun oorsprong. Wanneer alles gezien te hebben in Bologna stap je weer in je huurauto om je weg te vervolgen naar Parma.

Parma heeft net als Modena een historisch centrum, met paleizen en religieuze gebouwen. Wanneer je ingteresse hebt in religieuze architectuur moet je zeker de kathedraal en de doopkapel van Parma bezoeken. De kapel word beschouwd als een van de belangrijkste overblijfselen uit de middeleeuwen en laat de overgang van de Romaanse architectuur naar de Gotischse architectuur zien. Parma staat op culinair gebied bekend om de Parmazaanse kaas en de Parma ham.

Auto huren Parma – Brescia – Gardameer

Na een bezoek aan Parma vervolgt de route zich naar het noorden. Na een rit van 1 uur en 20 minuten kom je aan in Brescia. Brescia heeft twee prachtige kerken naast elkaar staan, de “Duomo Vecchio” en de “Duomo Nuovo”, het is erg interessant om de twee kerken uit verschillende perioden in de rijke italiaanse geschiedenis na elkaar te bewonderen. Breng in Brescia ook een bezoek aan het “Museo di Santa Giulia” wat een uitgebreide collectie heeft en een goed beeld geeft van 3000 jaar Italiaanse geschiedenis. Het museum is zelf ook schitterend en isdaarom zeker de moeite waard om te bezoeken. Uitrusten van deze reisdag kan uitstekend aan het Garda meer. Boek bijvoorbeeld een hotel in Desenzano del Garda, Sirmione of Peschiera del Garda.

Auto huren Gardameer – Verona – Ferrara

Op korte afstand van de stranden van het gardameer ligt de stad Verona. Door Verona stroomt de rivier Adige, parkeer je huurauto in Verona en loop door de prachtige straten van deze stad. Na Rome is Verona de best bewaarde Romeinse stad, met een echt Romeins theater, echte Romeinse brug, Romeinse stadspoort en een Romeins amfitheater. Drie van shakespears stukken spelen zich af in Verona: Romeo and Juliet, The Two Gentlemen of Verona en The Taming of the Shrew. Veel toeristen bezoeken daarom ook het balkon waar Julia gestaan zou hebben bij Casa di Giulietta. Na een bezoek aan Verona te hebben gebracht rijd je door naar Ferrara, een prachtige oude stad waar het lijkt alsof je in een tijdmachine bent gestapt. In het centrum van de stad staat het kasteel “Castello Estense”. Het “Palazzo dei Diamanti” is een uniek gebouw waarbij de hele buitenmuur bekleed is met kleine pyramides, die doen denken aan diamanten. Na Ferrara gaat de reis terug naar de autoverhuur Bologna airport.

Auto huren op vliegveld: Bologna

Een auto huren op Airport Bologna is erg handig. Boek bij CheapCars.nl, zodat je de autorondreis rondom Bologna gelijk goed kunt beginnen op het vliegveld in Bologna. Aangekomen op het vliegveld gaat u naar de autoverhuur Bologna Airport, hier haalt u uw auto op zodat u kan beginnen aan uw rondreis.

Boek via CheapTickets.nl eenvoudig en snel jouw goedkope vliegtickets naar Bologna. Regel via CheapCars.nl snel jouw autoverhuur Bologna en geniet maximaal van jouw vakantie. Rij met een cabrio langs de Italiaanse kust of kies ervoor om met een Mini Cooper door de Italiaanse binnenlanden te touren. Al deze verschillende huurauto’s huur je eenvoudig op CheapCars.nl. Naast eenvoudig is het huren van een auto bij CheapCars.nl ook 100% veilig, en kan je gemakkelijk online betalen. Betalen kan met een creditcard, en wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van deze betalingsmogelijkheid! Vergeet niet om de creditcard van de hoofdboeker en je rijbewijs mee te nemen.

Een auto in Bologna huur je bij Avis, Budget, Dollar, Europcar of Sixt.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice